Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Problém není, že v jedné třídě sedí vedle sebe „rom, černoch, tělesně postižený a homosexuál“, to V.K.ml. neříká, ale to, že se míchají IQ imbreedingem deficitní jedinci, doplnění exoagresivními autisty a dalšími těžce vzdělavatelnými typy s normálními žáky . Tělesně postižení není nikdy pro kolektiv na překážku, možná vyjma zrakového hendikepu.

Tahle výbušná směs je ještě zamíchána představami, že žák má pouze práva a nikoliv povinosti (viz taťka parťák), že každý má právo na úspěch, že každý žák je motivovaný, takže se dá vzdělávat super moderními metodami samostatné cesty k vědění. Už jen nepochopení, že kreativní vzdělávání je vhodné jen pro 20 % populace a zbytek je nutné donutik k pochopení trojčlenky a procent gramatiky a písemného vyjadřování alespoň drilem, destabilizuje z dlouhodobého hlediska společnost. V dnešní době, kdy každý má možnost se vzdělávat, za předpokladu, že sám chce, je inkluze nesmysl. Na ty co nechtějí, je potřeba použít jiné metody.

Skandální je způsob, jakým to bylo neziskovkami protlačeno do školství, aby se preferovalo vzdělávání „low endu“ reprezentovaného jistou dosud ještě minoritou. Masivní kampaň začala návštěvou šéfa Amnesty International Salil Shettyho, který doprovázeného občanskoprávními nohsledy vykřikoval o diskriminaci romské populace. Legendární je pořad s výzkumnicí AI Barbarou Čerešňákovou, ze které byl i reportér jurodivý. Následovala likvidace ministra Chládka, který inkluzi nikdy nepochopil a nástup party odbornice na lidská práva Katky Valachové a její náměstkyně Kratochvílové. NGO na to stačil rok.

9 0
možnosti
TT

R^

Ale čtení je to smutné.

0 0
možnosti
EP

Při čtení podobných článků lituji, že nejde dát záporná karma.

13 0
možnosti
VV

V21í37t 78V55ý82m11o67l38a

29. 6. 2018 17:04

Autor nechť si nejdřív nastuduje, co doopravdy je inkluzivní školství, a pak teprve začně poučovat.

7 0
možnosti
JU

J41o18s64e29f 81U69l64m69a12n

29. 6. 2018 16:42

To je takový článek na úrovni řekněme čtrnáctiletého kluka. Samozřejmě inkluze nebyla zavedena kvůli tělesně psotiženým ani homosexuálům ani černochům ale jen a jen kvůli Romům. Bohužel vláda nedokázala dál odolávat různým nátlakovým skupinám a evropské komisi. Nic dobrého to nepřinese a ústa křiklounům to taky nezavře. Ale jsou horší věci na světě...

8 1
možnosti

Jen kvůli romum to fakt nebylo.

0 1
možnosti
Foto

Nemusim prijimat zadna fakta a souhlasit s nimi uz tuplem ne. Tak se s tim autore smir.

2 0
možnosti
IM

Mám pocit, že jsem někde zahlédl V.K.mladšího s nějakým plakátem, kde bylo asi 30 různých pohlaví či orientací. Zcela určitě tam scházelo jednatřicáté: DEBIL

2 0
možnosti
MS

A to vážně tolik toužíte tam být?

0 1
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 899x
Mladý kluk co chce sdílet své názory a postoje. 

Pouze společně dokážeme změnit svět 

 

Seznam rubrik